+382 67 570 890 info@goldenbaytours.me
+382 67 570 890 info@goldenbaytours.me

Nezaboravna iskustva

Za Vas koji niste imali priliku da upoznate najposjećenije, najtraženije i najljepše predjele jedinstvenog entografskog područja Crne Gore kao i za Vas koji ste očarani prirodnom ljepotom i sa radošću joj se opet vraćate, od sada za sve Vaše zahtjeve i potrebe će uvijek biti sa Vama turistička agencija Montenegro Golden Bay, sa sjedištem u Kotoru.

Visit Best places in Montenegro

Sa nama upoznajte najljepše i najposjećenije predjele od Crnogorskog primorja, pa svne do istorijskih činjeica i legendi koje viore kroz jedinstvene kanjonske doline rijeke Tare, planine Lovećna kao i posjetu najposjećenijoj hrišćanskoj destinaciji na Balkanu.

Kanjon Tara važi za najživopisniji, najdublji i najoštriji kanjon u Evropi, dužine oko 85 km, i dubine do 1337 m, koji često porede sa „Koloradom“ ili kažu da je Tara „Suza Evrope“. Pored upoznavanja sa uzbudljivim čarima hirovite rijeke, omogućujemo Vam posjetu najljepšem planinskom vrhu Lovćenu, čiji su najljepši predjeli koncentrisani na području Ivanovih Korita i sela Njeguši, a takodje ne možemo izostaviti pogled koji Vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Zatim Vam omogućujemo posjetu manastiru Ostrog koji je isklesan gotovo u cjelosti u vertikalnom planinskom grebenu i važi za najposjećeniju hrišćansku destinaciju na Balkanu, a treća najposjećenija na svijetu nakon groba Isusa Hrista i Svete Gore.

0
zvjezdica
0+
klijenata
0
članova tima

Vremenski lijepo raspoređen obilazak, bez žurbe i sa puno stečenih informacija kojima obiluju destinacije, od strane profesionalnih vodiča i vozača, želi Vam Vaša Montenegro Golden Bay agencija.

Takođe nudimo usluge transfera sa modernim kombijima Mercedes Vito, kao i uslugu rentiranja vozila.

Želimo Vam nezaboravan, i nadamo se ponovljiv boravak u Crnoj Gori!